smart

persberichten

smartelixer heeft toegang tot meer dan 12.000 journalisten. Offline en online. Ook weten we bloggers, vloggers en influentials te benaderen. Wij zorgen voor nieuwswaarde, de juiste vorm, de juiste kanalen, de juiste doelgroep en de juiste boodschap per doelgroep. En voor een goede rapportage achteraf.

smart

free publicity

smartelixer gaat graag met je in gesprek om te kijken hoe en waar we nieuwswaarde kunnen creëren. Door interessante informatie bij de juiste mensen neer te leggen vergroten we de kans op publiciteit voor je bedrijf, product of dienst. We zoeken naar relevante haakjes en nieuwswaarde en met ons grote netwerk heb je de grootste kans van slagen.

smart

content & content kalender

Sinds Google en social media is content king. We kunnen een uitgekiende contentstrategie en contentkalender voor je verzorgen. En met het grote netwerk van smartelixer maakt het niet uit voor welke doelgroep we werken. We zorgen dat het relevant en aansprekend is. En of het nou gaat om een whitepaper, nieuwsbrief, welkomstmail, e-book, video-interview, webtekst, blog, Facebook- of Instagrampost of een bijdrage voor Linkedin, wij zorgen voor de grootst mogelijke impact door vorm, inhoud en kanaal perfect op elkaar af te stemmen. Met meetbare See Think Do Care doelstellingen, duidelijke redactierollen en ingedeeld naar de juiste fase in de customer journey voor maximale conversie. En of je nou handmatig je content beheert of via marketing automation, wij creëren altijd content met maximale impact!

smart

social media

.Wij helpen onze klanten met social media marketing. Sterke beelden en aansprekende video’s spelen hier een belangrijke rol in.

smart

strategie

Naast losse onderdelen pakken we ook graag de gehele communicatie & PR-strategie samen met je op. We kijken naar je behoeften, doelstellingen, budget en resources en maken de best mogelijke en realistische strategie ‘your budget can buy’. En je kan er vervolgens zelf mee aan de slag óf wij doen het voor je. Of een mix van beide. Aan jou de keus!

smart

PR team op afstand

smartelixer kan communicatie & PR teams op afstand leveren. Voor een vast bedrag per maand. Daarmee ben je superflexibel en schaalbaar naar behoefte. We stellen een vast team van professionals op maat samen en we kunnen schalen wanneer nodig. Wij nemen de coördinatie op ons dus het trekt geen wissel op jouw managementcapaciteit. En we koppelen zo vaak terug als je wilt en jij bent in control. Een compleet marketingcommunicatie/PR team op afstand dus.